Адреса
м. Київ, вул. Волоська 12/4, 7 корпус НаУКМА, ауд. 409 (4 поверх)
Відповімо на ваші питання
Слідкуйте за новинами

Матеріали для скачування

Результати опитування

(1,09 МБ)
pdf

Опитування є частиною проєкту “Дослідження та аналіз політики щодо сценаріїв і стратегій реінтеграції” та включає питання щодо зв’язків з жителями тимчасово окупованих територій, інформаційної та культурної політика щодо ТОТ, амністії, перехідного правосуддя, адміністративного статусу ТОТ після деокупації.

Загальнонаціональне репрезентативне опитування проводилося з середини липня по середину серпня 2021, яке на основі опитувальника, розробленого Школою політичної аналітики НаУКМА, здійснив субпідрядник – Info Sapiens, за допомогою комп’ютерної системи телефонного опитування (CATI). Максимальна теоретична похибка не перевищує 2,2%. Вибірка репрезентативна за статтю, віком, типом і розміром поселення. 2000 опитаних – вибірка з населення України віком від 18 років, з додатковими довибірками-бустерами для Донецької та Луганської областей (додатково 680 респондентів) та Одеської і Херсонської областей (додатково 230 респондентів). З опитування була вилучена Автономна Республіка Крим, а в Донецькій та Луганській областях опитування проводилося на підконтрольних українському урядові територіях. Вибірка з 2000 респондентів була репрезентативною для шести макрорегіонів, а бустерні довибірки (910 респондентів) дозволили порівняти бустеризовані регіони з макрорегіонами.

Публікація була підготовлена Школою політичної аналітики завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Зміст цієї публікації є винятковою відповідальністю ГО «Школа політичної аналітики» та не обов’язково відображає погляди USAID або уряду США. Забороняється відтворення та використання будь-якої частини цієї продукції у будь-якому форматі, включаючи графічний, електронний, копіювання чи використання в будь-який інший спосіб без відповідного посилання на оригінальне джерело.

Схожі аналітичні матеріали