Зустріч з Повноважним і Надзвичайним Послом України в Мексиці Оксаною Драмарецькою в ШПА

Зустріч з Повноважним і Надзвичайним Послом України в Мексиці Оксаною Драмарецькою в ШПА

🇲🇽 Разом з колегами Фонду «Демократичні ініціативи» ім. Ілька Кучеріва провели зустріч з Повноважним і Надзвичайним Послом України в Мексиці Оксаною Драмарецькою.

🔹Плідно обговорили можливості для співпраці між академічним середовищем країн, потенційні теми для спільних досліджень з мексиканськими університетами та аналітичними центрами, обмінялись планами на майбутні проєкти, зокрема створенням сертифікатних програм про Латинську Америку.

🔹Вдячні пані Послу за те, що вона поділилась особистим досвідом та необхідними практичними рекомендаціями щодо налагодження зв’язків між Мексикою та Україною.

🔹Пані Посол зазначила, що у мексиканському суспільстві не надто поширені проросійські настрої, але є бажання більше дізнаватися про Україну. Варто підтримувати це прагнення та зосередити зусилля на освітніх, наукових та культурних ініціативах. Це сприятиме кращому розумінню мексиканцями українського суспільства. Під час обговорення також зазначили важливість координації спільних зусиль та домовилися продовжувати співпрацювати.

🇺🇦 🇲🇽 Переконані, що просування української позиції серед мексиканського суспільства є важливим етапом для протидії російській пропаганді та об’єднаній підтримці України серед міжнародної спільноти.