ШПА НаУКМА стала учасницею мережі «Вікно Відновлення», щоб ефективніше впливати на формування політик реінтеграції ТОТ

ШПА НаУКМА стала учасницею мережі «Вікно Відновлення», щоб ефективніше впливати на формування політик реінтеграції ТОТ

ШПА НаУКМА долучилася до мережі «Вікно Відновлення», яка об’єднує більш ніж 90 незалежних медіа, громадських організацій та аналітичних центрів з метою якісно висвітлювати відновлення постраждалих регіонів України. 

Об’єднання «Вікно Відновлення» (UA Recovery Window MediaNetwork) розпочало роботу в січні 2024 року як ініціатива семи незалежних організацій-співзасновників. Регіональні та всеукраїнські медіа, аналітичні центри об’єдналися для моніторингу і прозорого висвітлення всіх аспектів відбудови України

📌Участь у мережі дає можливість вільно комунікувати з однодумцями в темі відновлення, створювати та поширювати різноплановий контент про відновлення на сайті-агрегаторі, брати участь в онлайн-зустрічах та освітніх активностях, обмінюватися цінними контактами й важливими анонсами та цікавими можливостями всередині мережі.

«Вікно Відновлення» ставить перед собою завдання: 

  • мережувати журналістів, експертів, лідерів громад — створювати синергію для якісних змін;
  • проводити дослідження та перетворювати експертні знання на конкретні плани дій;
  • контролювати процеси: викривати корупцію, аналізувати витрати, проводити розслідування;
  • розповідати локальні історії, підсвічувати проблеми як окремих людей, так і цілих регіонів;
  • посилювати дискурс відновлення: підкреслювати важливість потужних змін та надавати можливості для людей та організацій, які їх створюють.

Школа політичної аналітики НаУКМА — це сучасний аналітичний центр, який є частиною могилянського інтелектуального середовища. Ми продукуємо доказові аналітики щодо соціально-політичної та культурної реінтеграції тимчасово окупованих територій. Завдання «Вікна Відновлення» — якісно й прозоро розповідати про відновлення усіх постраждалих регіонів на єдиній платформі, спільно адвокатувати необхідні зміни.

Ми переконані, що тільки спільними, консолідованими зусиллями держави, фахового середовища та громадянського суспільства  досягти успіху в майбутній реінтеграції тимчасово окупованих територій. Школа політичної аналітики НаУКМА охоче доєднується до спільноти «Вікна Відновлення» 🤝

❗️Усі матеріали мережі доступні на окремому сайті-агрегаторі.

Рекомендуємо підписатися на сторінки «Вікна Відновлення» у соціальних мережах, якщо ви цікавитесь тематикою відновлення постраждалих від російської агресії територій.